Locatie Feest Verplaatst

100 + 1 jubileumfeest - zelfde datum - andere plaats

In verband met een uitbraak van Corona in het Bartholomeus Gasthuis hebben we ons feest moeten verplaatsen.

Dit bericht hebben we 25 november om 16.00 uur ontvangen, jullie kunnen je voorstellen dat het nogal wat is om alles te moten verplaatsen.

Er was geen alternatief meer in Utrecht zelf met 50 mensen in de zaal en optredens. We hebben gekozen voor het meest dichtbije en beschikbare.

Het feest is verplaatst naar:

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
>0348 400 771

Er is een gratis shuttlebus beschikbaar, bel zo snel mogelijk om dit te reserveren!

Meet-up Vrouwelijk Leiderschap 4

Johanna Dijkstra


Meet-ups Vrouwelijk Leiderschap

Hoe kunnen vrouwen elkaar steunen om maatschappelijk succesvol te zijn bij een nog steeds aantoonbare maatschappelijke achterstand? De kranten liegen er niet om, het ontbreekt nog altijd aan vrouwen aan de top. Maar ook op andere maatschappelijke vlakken is het aantal vrouwen schaars. Met deze informatie in ons achterhoofd, organiseren we een aantal meet-ups waarin het thema ‘vrouwelijk leiderschap’ centraal staat. De YWCA heeft vrouwen die een sterke positie vervullen in de samenleving, binnen een bedrijf of publiekelijk, gevraagd om te vertellen over hun eigen leiderschap. We vroegen dit ook aan Johanna Dijkstra. Hoe is ze zover gekomen? Wat voor lessen heeft ze geleerd en waarmee kan ze andere vrouwen inspireren? We stelden haar onderstaande vragen:

  • Wat kreeg je van huis uit mee als vrouw?
  • Heb je als vrouw belemmeringen ervaren in je carrière of was je vrouw zijn een pluspunt?
  • Is vrouwelijk leiderschap anders dan mannelijk leiderschap en zo ja, in welk opzicht dan?

Introductie Johanna Dijkstra

Johanna is motivational speaker. Haar motto is ‘alles wat je kunt bedenken, is mogelijk. Niks is onmogelijk’ en daarmee inspireert ze mensen om hun dromen waar te maken.

Johanna Dijkstra werd zeven jaar gestalkt door haar criminele ex. Toen er een meisje bij Johanna op de straat werd vermoord werd ze bewust dat ze altijd een keuze heeft en succes kan plannen.

Van jaren lang verstoppen is Johanna nu zichtbaar en staat ze in diverse tijdschriften en is ze te zien op tv. Johanna haar enthousiasme en glimlach zetten jou in actie om ook jouw droom waar te maken.

Wil jij weten hoe? Kom dan donderdag 2 november naar YWCA Nederland!

Wanneer en waar?

De meet-up is open voor leden en niet-leden, voor mannen en vrouwen. Wellicht is vrouwelijk leiderschap immers niet beperkt tot vrouwen?

  • Wanneer? De meet-up van Johanna Dijkstra vindt plaats op donderdag 2 november van 19:30 t/m 22:00 uur.
  • Locatie: Mary Barger huis, F.C. Donderstraat 23 te Utrecht.
  • Kosten Voor niet-leden is de toegang € 3,- (en voor leden gratis). Koffie en thee zijn gratis.
    AANMELDEN KAN HIER (onderaan de pagina)