Uitreiking Golden Girl Awards en Fundraising

26 november
Utrecht
2022_

Op 26 november is er in de ochtend een Algemene Ledenvergadering maar in het kader van ‘YCelebrate’, oftewel vrouw zijn mag een feestje zijn, is er in de middag een feestelijk programma met fundraising en de uitreiking van de Golden Girl Awards.

De GG-awards zijn bedoeld om vrouwen die de emancipatie bevorderen in een helder daglicht te plaatsen en in de spotlight te zetten.
Er zijn drie awards, intern- extern- jong talent, dit jaar zijn de genomineerden voorgedragen door onze leden:

Intern:              Aye Kari Soe en Véronique van Trirum
Extern:             Agnes Jongerius, Sophie van Gool, Fatma Aktas en Françoise Molenaar
Jong Talent:    Maaike Rikhof en het duo Joelle Fabienne Tulling en Sonia Groot

De jury zal een toelichting geven op de nominaties en de prijzen zullen uitgereikt worden door de nieuwe voorzitter van YWCA Nederland Božica (Bo) Simeunović. En er is een optreden van de winnares van de Jong Talent Award 2021, Ytim Engelaar.

De fundraising gebeurt door de schilderijen van onze tentoonstelling te veilen, enige schilderijen van Else Bonke en een kunstzinnig boter, kaas en eieren spel. Vooraf kunnen er kerstcadeautjes gekocht worden door vrijwilligers zelf gemaakt. Wil je weten welke schilderijen het betreft, of kijken naar de engeltjes die te koop zijn, volg ons dan op Facebook!

Aanmelden kan via info@ywca.nl. Natuurlijk kan je een introducee meenemen. Het is een open bijeenkomst. Iedereen is zeer welkom!

 

Heb je zelf iets wat je de moeite waard vindt of wil je op andere wijze bijdrage laat het ons
weten via: info@ywca.nl t.a.v. GGA2022.
Iemand een jaar lid maken als kerstcadeau kan natuurlijk ook!
We zullen de inschrijfformulieren klaarleggen.

groeps afbeelding Uitreiking Golden Girl Awards en Fundraising