Welkom Willeke! Bestuurslid Fondsenwerving

27 november 2023

Tijdens de ALV van 18 november, is Willeke Bredewold (26) benoemd tot bestuurslid fondsenwerving.

In het dagelijks leven is Willeke werkzaam als business consultant bij Valcon, waar zij organisaties bij staat met verandervraagstukken. Zij heeft een achtergrond in bestuurskunde en strategisch change management. In haar vrije tijd gaat zij graag naar musea om moderne en historische schilderkunst te bewonderen. Om rustig te worden is zij graag in, op of bij het water: varen, zwemmen of gewoon aan het strand zijn vindt ze heerlijk.

Als consultant heeft zij verschillende raden van bestuur en raden van toezicht/commissarissen bijgestaan in strategische vraagstukken als behoorlijk bestuur, het vaststellen en bijstellen van hun strategie, of bijsturen o.b.v. zakelijke ambities. Vanuit haar kennis van de zakelijke dienstensector en eerdere ervaring in het organiseren van (financiering voor) maatschappelijke evenementen, wil zij graag haar bijdrage leveren aan de YWCA. Dit doet zij graag bij de YWCA, omdat zij vanuit persoonlijke ervaring én passie voor het onderwerp haar vrije tijd wil inzetten voor de verbetering van het leven en de positie van vrouwen binnen en buiten Nederland.

In deze rol wil zij zich inzetten voor het mogelijk maken van projecten en initiatieven door middel van het aanroepen van fondsen en opstarten van zakelijke samenwerkingen. Op deze manier wil zij bijdragen aan de inspirerende doelstelling en projecten die de YWCA doet door inhoudelijke (duurzame partnerships) en financiële (aanschrijven van fondsen, subsidies en zakelijke partners) support. Daarnaast zet zij graag haar bestuurlijke en zakelijke ervaring in bij het richting geven aan de organisatie, enthousiasmeren van commissieleden en vrijwilligers en het vergroten van de bekendheid van YWCA binnen Nederland.

Je kunt contact opnemen met Willeke via fondsenwerving@ywca.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *