Locatie Feest Verplaatst

100 + 1 jubileumfeest - zelfde datum - andere plaats

In verband met een uitbraak van Corona in het Bartholomeus Gasthuis hebben we ons feest moeten verplaatsen.

Dit bericht hebben we 25 november om 16.00 uur ontvangen, jullie kunnen je voorstellen dat het nogal wat is om alles te moten verplaatsen.

Er was geen alternatief meer in Utrecht zelf met 50 mensen in de zaal en optredens. We hebben gekozen voor het meest dichtbije en beschikbare.

Het feest is verplaatst naar:

Buitenplaats Kameryck
Oortjespad 3
3471 HD Kamerik
>0348 400 771

Er is een gratis shuttlebus beschikbaar, bel zo snel mogelijk om dit te reserveren!

YWCA Gastvrouwen voor ons pand gezocht

YWCA Gastvrouwen voor ons pand gezocht

De YWCA Nederland maakt deel uit van de World YWCA, een internationale vrijwilligersvereniging die zich wereldwijd inzet voor een rechtvaardigere wereld. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van leiderschap van vrouwen en jonge meiden. In meer dan 120 landen zijn ruim 25 miljoen vrouwen betrokken bij de YWCA. De Nederlandse YWCA gelooft in de kracht van vrouwen en versterkt hun positie en rol door het reduceren van huiselijk geweld, gedwongen huwelijken, gewapende conflicten, etc. Wat kunnen vrouwen voor andere vrouwen betekenen (zowel nationaal als internationaal)? Hoe versterken vrouwen andere vrouwen? Waar kunnen vrouwen gouden kansen grijpen?

De YWCA beheert een pand uit een nalatenschap en dit vergt de nodige aansturing. Het vergt ook praktische ondersteuning t.a.v. de deuren openen voor de verhuur. Voorraad bijvullen, koffiezetten, wellicht zelfs een factuur maken en meegeven als je dat leuk werk vindt. Of het archief opruimen. Er komt geen schoonmaak bij kijken, dat is geregeld.

We zoeken eigenlijk een aantal conciërges, die een paar uur per week beschikbaar kunnen zijn. Iedere leeftijd of achtergrond is welkom in onze open vrouwenorganisatie.

Vindt je het leuk om dit voor onze organisatie te doen, dan springen wij een gat in de lucht! We bieden je een jaar gratis lidmaatschap bij een bepaald aantal uren beschikbaarheid. Je kunt dan al onze activiteiten gratis bijwonen.

Stuur een email naar info@www.ywca.nl

Alle Vacatures